Meet, greet & feed

Hai, wij zijn alpaca's Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem!  Niet zo bekend (en zichtbaar) als schapen, geiten, koeien en paarden maar áls je ons ziet (let op: dit zijn Wendy's woorden) wil je aaien, kroelen, voeren, met ons wandelen, foto's maken of gewoon... kijken. En wij kijken graag terug... 

 

Ok. Misschien maken we het allemaal een beetje groter dan het is maar als we de agenda moeten geloven zijn we best populair. In coronatijd hebben we onze poort geopend voor bezoek en sindsdien zijn we steeds een beetje beroemder geworden. De 'Meet, greet & feed' werd al gauw een bekend begrip in Rotterdam en omgeving maar ook ver daarbuiten! Maar wat houdt dat uurtje bij ons nou precies in? Komtie!

 

Voor wie?

Voor iedereen die (privé) met ons kennis wil maken, meer over ons wil leren, wil voeren en (als we zin hebben) wil kroelen of een coole selfie of tiktok met ons wil maken. Kinderen graag altijd onder begeleiding van een volwassene, dat vinden we wel zo fijn. Je bent welkom in een gezelschap van maximaal 6 personen (neem bij meer dan 6 personen even contact op).

 

Wat?

Een privé uurtje in de wei/stal met ons (Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem dus). Wendy ontvangt jullie bij onze stal, vertelt jullie de ins en outs, voorziet jullie van wat alpacabrokjes of snacks en zal jullie daarna lekker laten genieten van ons gezelschap. Jullie zijn alleen met je eigen clubje, uniek in Nederland!

 

Waar?

Onze casa is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel in Zuid-Holland, gelegen tussen Rotterdam en Gouda. Je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein. Geen eigen vervoer? Ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar!

 

Huiskamer en AlpaCafé

Ons verblijf is als een soort huiskamertje. Een gezellig muziekje op de achtergrond, een picknicktafel met parasol bij warm weer of een heater in de stal die aan gaat op koude dagen. Bij jullie bezoek is een drankje (koffie, thee, water of limonade) inbegrepen. Gezellig een marshmallowtje roosteren? Geef dit aan bij je reservering. Kosten hiervoor zijn €10,00 per gezelschap.

 

Wanneer?

De reguliere tijden waarop we bezoek ontvangen zijn van 10.00 uur - 11.00 uur of van 19.30 uur - 20.30 uur. Afwijkende tijdstippen kunnen voor komen en vind je, net als de reguliere tijden, in onze online agenda. De agenda wordt meestal tot 2 maanden vooruit open gezet. Wil je later komen en is die maand nog niet zichtbaar in de agenda dan kun je altijd even contact opnemen met Wendy. Let op: Bezoek is alleen mogelijk op afspraak!

 

Kosten?

Op doordeweekse dagen is het minimumbedrag (altijd) €50,00. Dit is voor maximaal 4 personen. Iedere extra persoon betaalt €10,00 (tot een maximum van 6 personen). Een drankje (koffie, thee, water of limonade) is inbegrepen bij deze prijs. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis en hoeven niet vermeld te worden bij de reservering. Heb je een giftcard? Deze kun je inwisselen bij je reservering. 

 

Weekend meet & greet

Het is ook mogelijk om te reserveren voor de 'Weekend meet & greet' op zaterdag of zondag. Je bent welkom met een (privé)gezelschap van maximaal 6 personen, drankjes en marshmallows roosteren zijn inbegrepen. De vaste prijs voor de 'Weekend meet & greet' is €95,00, ongeacht het aantal personen. 


Meer dan 6 personen?

Wil je met een grotere groep langskomen? Neem dan even contact op met Wendy via mail of whatsapp. Er is in overleg best veel mogelijk!


Brownie proeverij

Een uitbreiding op de 'Meet, greet & feed' voor alle zoetekauwen onder jullie is de brownie proeverij met een lekkere kop thee! Wendy heeft een heerlijk brownie proeverijtje samengesteld die je lekker, in ons bijzijn, kunt proeven. Met wel 8 verschillende smaken! Kosten voor dit lekkers zijn €11,50 per persoon, naast de reguliere kosten voor de 'Meet, greet & feed' en is te reserveren vanaf 2 personen.

Lastminutes?

Ja! Lastminutes zijn er soms ook! Deze worden via Facebook gecommuniceerd. Volg ons daar en wie weet zien we jullie sneller dan gedacht!

 

Een fluffy groet!

Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem