Dit zijn wij!

Teamleider guus

Geboren op 2 juni 2019

Ja! Ik ben de grootste en de sterkste en dus de baas! Maar wel een hele lieve hoor. Sinds Wendy ons 'geholpen' heeft snap ik niet zo goed waar de macho in mij is gebleven maar whatever, kom mij maar lekker kroelen! Ik hou van stevig, love it! Als je het écht goed doet val ik bij je op schoot in slaap of ik doe mijn staart voor je omhoog... :) Mocht je bij ons op bezoek komen dan draag je vooral bij aan mijn zorgverzekering, ik schijn nogal een dure (en lastige) patiënt te zijn voor Wendy. Ik ben dan ook extra lief voor iedereen die ons komt meeten en greeten!


Dressuuralpaca Joop

Geboren op 28 mei 2019

Bestond er maar dressuur voor alpaca's, ik zou alle prijzen winnen! Ik ben de sierlijke, let maar eens op als ik ren of ga liggen, in tegenstelling tot Ted, hè Ted? Buiten dat ben ik verder wel graag op de achtergrond, mij niet bellen! Uh aaien! Oh en wist je dat we ook kippenvriendjes hebben? Wel een stuk of 12, ik heb ze gisteren nog geteld tijdens mijn galop én sprint door de wei. Dat vonden Nora, Koos, Fee, Suus, Fien, Teun, Juan, Kato, Kaat, Kees, Merel en Ellie trouwens een stuk minder leuk dan ik...


Obesitedje Tas.. uh Ted

Geboren op 23 mei 2019

Ik ben de echte prinses in onze kudde zegt Wendy altijd. Geen idee waarom, ik hou gewoon niet van vieze voeten en eet niet van de grond. Obesitasje snap ik ook niet, ik hou gewoon van snoepjes en ben liever lui dan moe. Ohja, als ik geen zin heb om geaaid te worden dan tuf ik je in je gezicht! Dat doen prinsessen toch niet?! En dan nog iets, als er een alpaca paraplu of parasol bestond dan zou ik die non-stop bij me dragen, is het niet tegen de regen dan toch tegen de (zomer)zon. Ik haat smurfen! Uh.. regen en zon bedoel ik...


Fotomodel Freek

Geboren op 30 juni 2020

Wendy noemt mij nog steeds de baby van de groep terwijl ik me echt superstoer voel! Ja ok, ik ben de kleinste in de groep maar ik kan die vier prima aan hoor! En ja, ik heb sinds eind 2022 een schaduw die me overal volgt, ze heet Bloem en is (vooral) mijn kleine zusje... Ik ontferm me graag over haar. Waar ik echt supergoed in ben? De 'strike a pose'! Niemand kan dat beter dan ik, met recht ben ik dus ook hét fotomodel van de groep. Kan de rest nog wat van leren, vooral Ted, hè Ted? Dus, vergeet vooral geen foto te maken als ik 'm 'strike'. Ik ben verder gek op kinderen en kusjes geven! Cheese!


Zusje Bloem

Geboren op 28 juni 2022

Hoi, ik ben de jongste! Eind 2022 gearriveerd bij Wendy en de mannen van AlpaCasa. Ik vind het superleuk om hier te zijn, ben heel nieuwsgierig en doe eigenlijk alles wat Freek ook doet behalve de strike. Aaien vind ik nog een beetje spannend maar m'n broers nemen me op sleeptouw en leren me vanalles! En psst, niet doorvertellen aan de rest maar ik heb stiekem best een beetje de ambitie om de baas te worden over dit stelletje ongeregeld. Mark my words! Ik heb me trouwens ook laten vertellen dat ik hier ooit moeder mag worden, hoe spannend! 


En hier is dan de echte leader of the pack

Wendy dus

Geboren op 9 augustus .... :)

Wendy zorgt ervoor dat het ons, de kippen, de cavia's en de katten aan niets ontbreekt, samen met Sander en hun kids Evie (8), Tijn (4) en Davi (2). Zij doet de boodschappen voor ons en zorgt ervoor dat ons huiskamertje altijd netjes aangeveegd is. Ze begeleidt de meet & greets en weet mega veel over ons te vertellen. Pas op, want wanneer ze over ons begint te praten ben je niet zomaar van haar af... ze weet zelfs onze stront (AlpaKak) nog aan je te verkopen! :)