Zien we jullie in de zomervakantie? Reserveer nu!

Meet, greet & feed

Een privé uurtje in de wei/stal met ons (Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem dus). Wendy ontvangt jullie bij onze stal, vertelt jullie de ins en outs, voorziet jullie van wat alpacabrokjes of snacks en zal jullie daarna lekker laten genieten van ons gezelschap. Jullie zijn alleen met je eigen clubje, uniek in Nederland!


Meet, greet & feed + fotoshoot

Een mini-fotoshoot van jullie bezoek aan AlpaCasa? Dat kan! Ons baasje Wendy maakt de foto's tijdens de meet & greet en de shoot zal een half uurtje duren. Jullie krijgen minimaal 20 bewerkte foto's (hoogste resolutie, zonder logo of watermerk). 


Meet, greet & feed + brownie proeverij

Een uitbreiding op de 'Meet, greet & feed' voor alle zoetekauwen onder jullie: een brownie proeverij met een lekkere kop thee! In samenwerking met Friends & Cupcakes heeft Wendy een heerlijk brownie proeverijtje samengesteld die je lekker, in ons bijzijn, kunt proeven.


Kinderfeestje met alpaca's

Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Dan is een verjaardagspartijtje tussen alpaca's een gegarandeerd succes! Samen met vriendjes en vriendinnetjes 2 uurtjes op bezoek in onze gezellige stal en spelenderwijs meer leren over alpaca's. Natuurlijk mag de jarige ons dan ook trakteren!


Huur AlpaCasita

AlpaCasita is te huur! Per dagdeel van 2,5 uur voor maximaal 6 personen. In dit tijdsbestek zijn jullie natuurlijk ook welkom in onze stal voor een 'Meet & greet' waarna jullie weer terug kunnen naar de grote menschenhut voor bijvoorbeeld een babyshower of vergadering.