Meet, greet & feed

Een privé uurtje in de wei/stal met ons (Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem dus). Wendy ontvangt jullie bij onze stal, vertelt jullie de ins en outs, voorziet jullie van wat alpacabrokjes of snacks en zal jullie daarna lekker laten genieten van ons gezelschap. Jullie zijn alleen met je eigen clubje, uniek in Nederland!


Meet, greet & feed + fotoshoot

Een mini-fotoshoot van jullie bezoek aan AlpaCasa? Dat kan! Ons baasje Wendy maakt de foto's tijdens de meet & greet en de shoot zal een half uurtje duren. Jullie krijgen minimaal 20 bewerkte foto's (hoogste resolutie, zonder logo of watermerk). 


Meet, greet & feed + brownie proeverij

Een uitbreiding op de 'Meet, greet & feed' voor alle zoetekauwen onder jullie: een brownie proeverij met een lekkere kop thee! In samenwerking met Friends & Cupcakes heeft Wendy een heerlijk brownie proeverijtje samengesteld die je lekker, in ons bijzijn, kunt proeven.


Kinderfeestje met alpaca's

Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Dan is een verjaardagspartijtje tussen alpaca's een gegarandeerd succes! Samen met vriendjes en vriendinnetjes 2 uurtjes op bezoek in onze gezellige stal en spelenderwijs meer leren over alpaca's. Natuurlijk mag de jarige ons dan ook trakteren!


Huur onze AlpaCasita (per dagdeel)

AlpaCasita is te huur! Per dagdeel van 2,5 uur voor maximaal 6 personen. In dit tijdsbestek zijn jullie natuurlijk ook welkom in onze stal voor een 'Meet & greet' waarna jullie weer terug kunnen naar de grote menschenhut voor bijvoorbeeld een babyshower of vergadering.


Overnachten in onze AlpaCasita

Wat is er nou leuker dan er even één of meerdere nachtjes tussenuit te gaan, surrounded bij alpaca's. Dat vinden wij dus ook! Vandaar dat die mogelijkheid er nu óók is! En dit alles privé, want verder is er niemand op ons terrein (naast onze baasjes natuurlijk)! 


Heisessie in onze AlpaKas

Op zoek naar een leuke, inspirerende plek voor een heisessie? Gevonden! Onze AlpaKas leent zich uitermate goed om even uit je dagelijkse werkomgeving te stappen, te brainstormen met collega's en tot nieuwe ideeën en inzichten te komen.