Nieuws: AlpaCasa Casa is te huur!

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 13:30

Mi casa es su casa! En wat hebben we al veel lieve mensen op bezoek gehad in onze AlpaCasa (lees: stal). Wat wij tot op de dag van vandaag niet wisten: Wendy heeft (mét hulp van velen) nóg een Casa gebouwd de afgelopen maanden! Niet persé geschikt voor fluffy viervoeters maar voor de mensch! Niet dat we onze stal niet mooi vinden maar dit ziet er toch ook wel heel tof uit.

En leuk nieuws! Aan ons de eer om het met jullie te delen: AlpaCasa Casa is te huur! Per dagdeel van 2,5 uur voor maximaal 6 personen. In dit tijdsbestek zijn jullie natuurlijk ook welkom in onze stal voor een 'Meet & greet' waarna jullie weer terug kunnen naar de grote menschenhut...

To do what horen we je denken?! Nou bijvoorbeeld een babyshower, een vrijgezellenfeestje, een vergadering, een teamuitje, een workshop, ontbijt of lunch? Deze laatste twee moeten jullie dan wel zelf regelen. Er is geen catering aanwezig, je huurt alleen de ruimte en gezelschap van ons... :) Drankjes zoals koffie, thee en water zijn inbegrepen, frisdrank tegen betaling. 


-x- Guus, Joop, Ted, Freek & Bloem


Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.