Overnachten in onze AlpaCasita

Wat is er nou leuker dan er even één of meerdere nachtjes tussenuit te gaan, surrounded bij alpaca's. Dat vinden wij dus ook! Vandaar dat die mogelijkheid er nu óók is! En dit alles privé, want verder is er niemand op ons terrein (naast onze baasjes natuurlijk)! 


Onze AlpaCasita
 is voorzien van een huiskamertje, badkamer met douche en toilet en een slaapzolder. Er is een keuken met koelkast en een 1-pits inductiekookplaatje, maar psst... we tippen je graag waar je lekker uit eten kunt. Op loopafstand kun je onder andere genieten van een Spaanse, Italiaanse of Thaise keuken!


In onze casa kun je verblijven met maximaal 2 personen die goed ter been zijn. De ruimte is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar i.v.m. veiligheid. De slaapkamer bevindt zich op de verdiepingsvloer die te bereiken is via een (steile) trap. Deze verdieping bevindt zich in de nok waardoor niet overal stahoogte aanwezig is. Het 2-persoonsbed is 140 cm x 200 cm. Je slaapt onder een heus alpacawollen dekbed. Pas op: wellicht wil je nooit meer anders!

Enthousiast? Je vindt onze AlpaCasita op Airbnb