Meet & greet fotoshoot

Een mini-fotoshoot van jullie bezoek aan AlpaCasa? Dat kan! Ons baasje Wendy maakt de foto's tijdens de meet & greet en de shoot zal een half uurtje duren. Jullie krijgen minimaal 20 bewerkte foto's (hoogste resolutie, zonder logo of watermerk). Kosten zijn €125,00 naast de normale entree prijs. Bij het reserveren van de 'Meet, greet & feed' kun je bij extra opties aangeven dat je ook de shoot wilt boeken. Bij slecht weer (regen en/of storm) gaat de shoot niet door, het reguliere bezoek natuurlijk wel. In de winter is het alleen bij daglicht mogelijk om de shoot te boeken.

 


Wedding shoot

Zo gek van alpaca's dat ze op jullie trouwdag niet mogen ontbreken? Dat kan ook met ons! Maar niet op locatie... :) Daarvoor moeten jullie naar Nieuwerkerk aan den IJssel afreizen. Foto's kunnen gemaakt worden op en rond onze stal of eventueel in een bosje verderop waar we dan naartoe kunnen lopen of af kunnen spreken. Kosten voor een shoot zijn €85,00. Hiervoor kunnen jullie een uur lang met ons op de foto, uiteraard met jullie eigen fotograaf. Stuur ons een mailtje met jullie wensen én trouwdatum en wie weet zien we elkaar dan!


Fotoshoot met eigen fotograaf

Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen fotograaf mee te nemen tijdens jullie bezoek aan AlpaCasa. We doen dit voor gezelschappen tot maximaal zes personen. Wil je met meer personen komen of heb je andere ideeën, neem dan even contact met ons op. Tarief voor deze fotoshoot is €85,00. Jullie bezoek duurt een uur. 

Uiteraard kunnen jullie ons dan ook gewoon voeren net als onze kipjes Nora, Koosje, Fee, Suus, Juan, Merel, Ellie, Kees, Kaat, Kato, Fien & Teun. Zij vinden het ook gezellig als jullie er zijn. 

In de agenda kunnen jullie onze beschikbaarheid checken. Datum gevonden? Stuur een mailtje en we maken de reservering voor jullie in orde!